+90 (532) 446 76 15

Larton Ambalaj Üretim A.Ş. ‘de “Yol Arkadaşım Eğitim Projesi” ve İKY Sistemi Kurulması

Şirketimizde; 20 Ağustos-01 Aralık 2004 tarihleri arasında Yönetim danışmanlığı yapan Dr.M.Naci ÇUHACI’ya şirketimize kazandırdıkları kurumsal değişim için çok teşekkür ederiz.

Dr.ÇUHACI’nın danışmanlık sürecinde; şirketimizin vizyon, misyon, temel değerleri ve ilkeleri belirlenerek; organizasyonumuzun en üst kademesinden en alt kademesine kadar kimin kime bağlı olduğunu gösteren yapısal haritasını çizerek ve buna bağlı olarak da her bir pozisyonun görev tanımlarını çıkartması; işçi sağlığı ve iş güvenliğinin artırılması; mesleki disiplin faaliyetlerini tanımlayarak, kurumsal kimliğimizin oluşumuna katkı getirmesi; siparişten sevkiyata kadar geçen süreç içerisindeki sistemlerin gözden geçirilmesi, prosedürler, iş talimatları, planlar ve kayıtlar ile ilişkilendirilmesi ve ilgili formların hazırlanması nihayetinde yeni yönetim sisteminin devreye alınması konusunda başarılı çalışmalar yapması her türlü övgüye değerdir.

2004 yılında SUNKA Kağıt-Karton Ltd. Şti. ile başlayan kurumsallaşma projemiz, sürekli gelişen bir yapı sonrası 2012 yılında Larton Ambalaj şirketini sektöre açtı. O zamandan beri devam eden başarı yolculuğumuz 2018 yılında “Yol Arkadaşım Eğitim Projesi” başarıyla devam ediyor. İş analizleri yapılarak İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi’nin tüm fonksiyonları ile Kurulması.

Proje kapsamında “Yol Arkadaşım Eğitim Projesi” ile modüler eğitim programlarının uygulanması gerçekleştirilmiştir.